ROWE
Motorno ulje Rowe dokazano je najbolje njemačko ulje. Kao najveći njemački proizvođač lubrikanata – počevši od motornog ulja za osobna i gospodarska vozila, zatim mjenjačkih ulja gdje je Rowe također specijalist i najveći partner proizvođača vozila u Njemačkoj, preko ulja za motorkotače, brodice, do antifriza, masti i aditiva za ulja, Rowe postavlja nove standarde u svijetu lubrikanata.
Proizvodni pogon Rowea najsuvremeniji je proizvodni pogon u zapadnoj Europi, s preko 67 kilometara cijevovoda i 2700 kompjuterski kontroliranih ventila u postrojenju koji garantiraju maksimalnu čistoću i homogenost svakog sastojka ulja.
Tvrka CIAK Auto ovlašteni je distributer tvrtke Rowe za Hrvatsku, čime garantira širinu asortimana i najbolje cijene.
www.rowe.hr

LOTOS
LOTOS Group jedna je od najrenomiranijih tvrtki u sektoru motornih ulja s vlastitom proizvodnjom u Poljskoj. Proizvodnja ulja i maziva bazira se na vlastitim baznim uljima koja su dio produkata rafinerija u sastavnom dijelu Lotos Grupe. Misija LOTOS Grupe je stvaranje inovativnih i održivih proizvoda najvećih standarda kvalitete za ispunjavanje svih zahtjeva kupaca. U ponudi su ulja za sve vrste vozila i razne namjene, a posebno je zanimljiv veliki izbor ulja za poljoprovredne i vrtne strojeve, gospodarska i teretna vozila te industrijska ulja od kojih je potrebno izdvojiti hidraulička ulja.
http://www.lotos.pl

PANTHEROL
Njemački proizvođač ulja Pantherol nudi asortiman motornih ulja za osobna i komercijalna vozila, poljoprivrednu mehanizaciju i strojeve, kao i industrijska ulja i masti. Posebno je prepoznat na tržištu u asortimanu hidrauličkih ulja i lancola, kao i motornih ulja za gospodarska vozila. Pantherol nudi odlučnu kvalitetu za novac, a kontinuirani razvoj i usavršavanje proizvoda garantira stabilnost i kvalitetu za razinu iznad lokalne konkurencije. Tvrtka CIAK Auto ekskluzivni je zastupnik brenda Pantherol za Hrvatsku, čime garantira najbolje cijene na tržištu i kontinuiranu dostupnost.

VALVOLINE
S više od 150 godina znanja i iskustva, Valvoline je prepoznat po kvaliteti proizvoda i usluga od strane milijuna vjernih korisnika, te je jedan od vodećih proizvođača u svijetu. Valvoline proizvodi za podmazivanje, kemikalije i proizvodi za brigu o automobilu su proizvedeni, zaštićeni i prodavani u više od 140 zemalja svijeta.

Danas Valvoline rukovodi mrežom laboratorija širom svijeta koja razvija i testira visokoučinkovite Valvoline proizvode koji nadilaze zahtjevne specifikacije proizvođača motora i strojeva, kako bi korisnicima pružili  pouzdanost da će ih njihova vozila/strojevi najbolje i dugotrajno služiti.

www.valvoline.com.hr/

PETRONAS
Petronas Lubricants članica je Petronas multinacionalne korporacije, 5. najvećeg naftnog koncerna u svijetu. Najvećim postrojenjem u svijetu za proizvodnju API grupe III baznih ulja u Melaki (Malezija), Petronas osigurava najvišu kvalitetu sirovina za proizvodnju vlastitih ulja i ostalih maziva.
Kao službeni sponzor F1 momčadi Mercedes AMG, Petronas ima priliku razvijati svoja ulja zajedno s inženjerima tvrtke Mercedes, što pridonosi kvaliteti motornih ulja.
https://www.pli-petronas.com/

KUTTENKEULER
Kuttenkeuler je njemačka renomirana marka antifriza. Ovaj se antifriz pokazao najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Po umjerenim cijenama korisnik može dobiti vrlo kvalitetan proizvod koji svoju primjenu nalazi i na području cijele zapadne Europe.

https://www.kuttenkeuler.de 

SHELL
Shell je članica globalne grupe energetskih i petrokemijskih kompanija orijentirana na ispunjenja čovjekove potrebe za energijom uz ekološki prihvatljiva konvencionalna goriva i alternativne izvore energije. Shell nudi ulja i maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, dvotaktne i četverotaktne brodske i izvanbrodske motore, servisne proizvode, masti te industrijska ulja i maziva.
http://www.shell.com/

CASTROL
Danas je Castrol jedna od najvećih legendi cesta i trkačkih staza. Za svako vozilo, od malog osobnog automobila do bolida Formule 1, postoji posebno prilagođeno Castrol ulje. Castrol odigrava važnu ulogu u zadovoljavanju Vaših svakodnevnih prijevoznih potreba, isporučujući motorna i mjenjačka ulja, tekućine za kočnice i spojke, sredstva protiv zamrzavanja, sredstva za hlađenje, maziva – prilagođena raznolikim lokalnim potrebama. CIAK, kao ovlašteni distributer za RH, u ponudi ima motorna ulja za osobna vozila, za teretna vozila i strojeve, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne, četverotaktne brodske i izvanbrodske motore.
https://www.castrol.com/

TotalEnergies
Zajedno sa svojim podružnicima i povezanim društvima, TotalEnergies je peta najveća industrija nafte i plina javnog djelovanja. Proizvodi TotalEnergies su napredna ulja i maziva, aditivi i posebna goriva koji ispunjavanju potrebe najzahtjevnijih korisnika i najsuvremenijih vozila. TotalEnergiesje razvio širok asortiman usluga i proizvoda s dosad najvećim razinama performansi, kako bi produljio vijek trajanja pojedinih komponenti Vašeg automobila i smanjio potrošnju goriva.
https://totalenergies.hr/

ELF
ELF proizvodi su specijalno formulirani za premašivanje zahtjeva današnjih specifikacija (API, ACEA, SAE…) za Renault i druge automobile i motore visokih performansi. Kao partner natjecanja, kao što su Formula 1, Moto GP, Pariz Dakar i karting, ELF primjenjuje tehnologiju razvijenu za utrke u proizvodnji sintetičkih motornih ulja za svakodnevnu primjenu.
http://www.elf.com/