Kao prva tvrtka koja je u Hrvatskoj u svijetu autodijelova uvela program vjernosti i karticu pogodnosti, trudimo se uvijek pružiti Vam najbolju vrijednost za Vaš novac i najvišu razinu usluge.

Kako biste se učlanili u program vjernosti i ostvarili mnogobrojne popuste koji se nadopunjuju i izmjenjuju ovisno o sezoni i Vašim potrebama, potrebno je samo ispuniti ovu online pristupnicu.

Postanite dio CIAK Auto obitelji još danas!

 

Ime*

Prezime*

Adresa*

Grad*

Datum rođenja*

OIB* (saznaj svoj OIB ovdje)

Broj mobitela*

E-mail adresa*

Podaci o vozilu

Reg. oznaka vozila

Marka

Model

Godina

Motor

Prijeđeno kilometara

Broj šasije

Prilog 1.

Prilog 2.

Napomena

* polja označena zvjezdicom su obavezna

C.I.A.K. Auto d.o.o. jamči da su svi podaci koje dijelite s nama zaštićeni poštujući GDPR - Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka. Prikupljene podatke ćemo koristiti isključivo za slanje informativnih newslettera o ponudi proizvoda iz našeg asortimana te pogodnostima za kupce.

Da, želim primati CIAK Auto newsletter s informacijama o aktualnoj ponudi proizvoda i pogodnostima za kupce.

Potvrđujem da sam pročitao/pročitala i da prihvaćam politiku privatnosti. Poznato mi je da svoj pristanak mogu povući u bilo kojem trenutku korištenjem poveznice za odjavu u bilo kojem newsletteru kojeg dobijem od CIAK Auta.


Korisnik bezuvjetno prihvaća pravila za korištenje C.I.A.K. Auto kartice pogodnosti propisana Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti te je suglasan da se osobni podaci navedeni u pristupnici koriste i obrađuju isključivo u svrhu dostavljanja obavijesti.

Ovim putem potvrđujem da sam upoznat/a s Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti kao i točnost gore navedenih podataka.