CIAK grupa u brojkama

Promet u 2023.
> 0mil. €

Artikli
> 0

Proizvođači
> 0

Broj zaposlenih
> 0

Cilj
samo 1
biti Vama na usluzi

S preko 25 godina prisustva u svijetu autodijelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodijelova i opreme. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vaše vozilo. Zastupamo sve poznate svjetske proizvođače autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

AD International

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, savjeta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači auto dijelova.

Upravo je CIAK Auto Akademija implementacija uspjesnog Eure!Car koncepta u Hrvatskoj, s ciljem podizanja razine znanja kompletnog nezavisnog aftermarketa.

CIAK

Sestrinska tvrtka CIAK specijalist je za akumulatore i najveći distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe, te predstavljaju najbolji omjer kvalitete i cijene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u Hrvatskoj je CIAK Starter.

Zbrinjavanje otpada

Ekološka osviještenost također je u samom srcu poduzeća i jedna od temeljnih djelatnosti od začetka tvrtke. CIAK Auto jedini je distributer autodijelova u Europi koji  svojim partnerima može ponuditi zbrinjavanje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnih motornih ulja, ambalaža onečišćenih opasnim tvarima, otpadnih filtera, guma, boja i lakova, itd.

Sveprisutnost na tržištu

Lancem vlastitih poslovnica  prisutnim u gradovima širom Hrvatske, dnevnom dostavom i po nekoliko puta našim prepoznatljivim vozilima, call centrom koji uz telefone prati i e-mail upite i društvene mreže te ostalim prodajno-uslužnim alatima, trudimo se činiti sve kako bismo Vas učinili zadovoljnima.

Kartica pogodnosti

Program vjernosti tvrtke CIAK Auto najstariji je program vjernosti na tržištu autodijelova – besplatnim učlanjivanjem u program vjernosti dobivate i do 20% popusta na artikle iz asortimana CIAK Auta, i mnogobrojne druge pogodnosti koje se izmjenjuju ovisno o sezoni i akcijama za naše članove. Više o programu vjernosti saznajte ovdje.

Najbolji prijatelj Vašeg vozila

Nakon svega napisanog, samo je jedan zaključak – CIAK Auto Vam nudi apsolutno sve za Vašeg limenog ljubimca. Javite nam se putem besplatnog info telefona, e-maila, Facebooka ili drugih mreža i uvjerite se u uslužnost našeg osoblja.