SACHS
Sachs Kao jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobilske originalne opreme, ZF Sachs ugled je za kvalitetu proizvoda i usluga uspostavljena u proteklih 100 godina. Ima 39 tvornice u 19 zemalja. Uspjeh SACHS brenda temelji se na beskompromisan inovativnim pogonom u kombinaciji s naprednim stručnošću i najvišom mogućom kvalitetom. SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

LuK
Povijesno, osnovna ponuda je kako i sama kratica LuK kaže “Lamellen und Kupplungsbau” su spojke, odgovarajući sustavi vezani uz spojke i prigušivače u prijenosu. LuK je prvi koji je krenuo sa klasičnom spojkom sa perima. Danas nudi puno više: Razvoj samopodešavajućih spojki i dvomasenih zamašnjaka i sustava za pomaganje pri uključivanju kako mehaničkih, tako i hidrauličkih. LuK-ov je prvi ponudio setove spojki a posjeduje i certifikate ISO 14001, QS 9000 i dr.

FTE
Ovaj premium brand, zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, kompletnom asortimanu i širokoj ponudi, postao je broj 1. u hidraulici te globalni OEM market lider. FTE asortiman čini hidraulika spojki i kočnica, te frikcijski dijelovi kočionog sustava kao premium segment… Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004.
www.fte-automotive.com

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amortizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.