GATES Corporation
Denver, SAD
GATES Corporation je vodeći svjetski proizvođač pogonskog remenja s udjelom tržišta od preko 40%.
Od svojeg osnutka 1911. su lider u proizvodnji, razvoju i tehničkim inovacijama na području pogonskog remenja. Prednost u odnosu na ostale konkurente je ostvarena zahvaljujući stalnim ulaganjima u razvoj i tehnologiju, što je glavni preduvjet za izrazito široku prisutnost kod OE ugradnje, i ponude istovjetnog remenja u aftermarket segmentu.
Također je važno naglasiti da se cjelokupni program remenja proizvodi u europi.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.gates.com/

DAYCO EUROPE Srl
Torino, Italija
DAYCO je drugi svjetski proizvođač pogonskog remenja sa više od 20% udjela u tržištu.
Prije više od 100 godina DAYCO si je postavio cilj predvidjeti i zadovoljiti potrebu kupaca za visoko tehnološkim, kvalitetnim proizvodima koje razvija uz usku suradnju s proizvođačima automobila.
Danas su prisutni u prvoj ugradnji kod više od 30 proizvođača premium segmenta automobila
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.dayco.com/

SKF EUROTRADE AB
Goeteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvodač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine.
Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje, SKF je sposoban za neprekidan razvoj novih tehnologija i njihovu primjenu u stvaranju novih proizvoda.
SKF je Ferrarijev službeni tehnički partner od 1947. godine – najdulje partnerstvo ikad
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.skf.com/

BOSCH
Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2021.). Prema preliminarnim brojkama u 2021. godini tvrtka je ostvarila promet u iznosu većem od 78,8 milijardi eura. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Rješenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Potrošačka roba i Energetska i graditeljska tehnologija. S više od 400 lokacija širom svijeta Grupa Bosch od prvog je tromjesečja 2020. ugljično neutralna. Kao jedan od vodećih pružatelja interneta stvari, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, Industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Svoju stručnost primjenjuje u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i vlastitom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rješenja iz više domena. Strateški cilj Grupe Bosch olakšati je povezani život proizvodima i rješenjima koja ili sadržavaju umjetnu inteligenciju (UI) ili su razvijena ili proizvedena s pomoću nje. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de