LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije zajedno sa SACHS.
Diljem svijeta, proizvođači približno 50 vozila marki koristiti sustav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visoke razine kvalitete i dugi vijek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti.
Lemförder je također prvi izbor za aftermarket.
Djelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila.
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001)
http://www.zf.com/

TRW
Livonia, Michigan, SAD
TRW je vodeće premium rješenje za kočnice, ovjes i upravljanje. S više od 100 godina iskustva kao dobavljač dijelova proizvođačima originalne opreme pišemo standarde za sigurnost i kvalitetu.

https://www.trwaftermarket.com/en/

GKN
GKN je vodeći svjetski proizvođač automobilskih dijelova pogonskog sklopa. U GKN Driveline je 21.000 ljudi u više od 40 objekata u preko 30 zemalja u partnerstvu s proizvođačima vozila na razvoju komponente pogonskog vratila usmjerena na tehnologiju budućnosti. Neprestani razvoj GKN Driveline održava svjetsku klasu u istraživanju i razvoju proizvoda na strateškim lokacijama širom svijeta.

https://www.gkn.com/ 

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

SKF
Geteborg, Švedska
SKF je švedska tvrtka osnovana 1904. godine, te s preko 115 godina iskustva najveći je svjetski proizvođač ležajeva na svijetu. Danas tvrtka sačinjava ključni dio SKF grupacije, i ima snažnu mrežu od preko 17.000 distributera i trgovaca na tržištu dijelova za naknadnu ugradnju. Asortiman sačinjavaju dijelovi vrhunske kvalitete, te on obuhvaća dijelove sklopa kotača, dijelove pogonskog sklopa, dijelove motora, te od nedavno i novouvedeni program dijelova upravljačkog sustava i ovjesa koji se proizvode u Turskoj. S više od 20.000 varijacija obuhvaćaju gotovo sve proizvođače motornih vozila na svijetu. SKF je zahvaljujući poslovnoj poziciji uvijek imao pionirsku ulogu prilikom uvođenja svih najvažnijih izuma u tehnologiji ležajeva i glavčina kotača, od izuma automobila do danas. Pouzdan su inženjerski partner i dobavljač dijelova za originalnu ugradnju za glavne proizvođače vozila, te se danas više od 90 milijuna vozila širom svijeta vozi na ležajevima koje je proizveo SKF.
https://www.skf.com/hr

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

https://www.blue-print.de/home/

FORMPART
FORMPART je među najcjenjenijim proizvođačima dijelova ovjesa u Turskoj. Glavni logistički centar nalazi se u Istanbulu, gdje se i proizvodi više od 16.000 različitih pozicija – Formpart proizvodi 100% svog asortimana dijelova ovjesa.
Izdržljivost Formpart dijelova ovjesa dodatno se potvrđuje tvorničkom garancijom od čak 24 mjeseca na dijelove ovjesa!
Mnogi veliki europski brendovi koji u asortimanu drže dijelove ovjesa upravo pribavljaju određene proizvode iz tvornice Formparta. Formpart je u RH prisutan blizu 15 godina kroz bivše sestrinske tvrtke CIAK Auta te je u tom vremenu dokazao najvišu razinu kvalitete, a nedavno je postao i dio redovne ponude CIAK Auta.

http://www.otoform.com/