AE
AE nudi najopsežniji izbor dijelova za motor od bilo kojeg drugog pojedinačnog dobavljača. Trenutni asortiman obuhvaća 1.200 ventila, 350 vodilica ventila, 30 sjedišta ventila, 280 bregastih osovina, te drugih dijelova koji pokrivaju 7.400 različitih motora i preko 27.400 aplikacija. Raspon je dopunjena portfelju zupčastog remena koja pokriva više od 14.000 aplikacija.

GÖETZE
Göetze klipni prsteni su uz potporu Federal-Mogul iskustva u inženjerstvu OE komponetni postali proizvođač za najveći broj svjetski automobilskih marki. Svaki klipni prsten odgovara upravo istu specifikaciju kao i OE. Pružajući pouzdano brtvljenje, prsteni pomažu u zaštiti okoliša smanjenjem potrošnje ulja, smanjujući trenje i produljenje života motora. Sa 1600 pozicija klipnih prstenova i 370 vrsta košuljicama za motor pokriva se 6000 aplikacija motora. Izradom promjera večeg od 145 mm naročito su poznati za motore specijalnih potreba.

VICTOR REINZ
Njemački proizvođač rezervnih dijelova brtvljenja za osobna vozila, laka gospodarska i gospodarska vozila, te radne strojeve, nautiku i industriju, nalazi se u sustavu DANA korporacije. Sa sjedištem u Neu Ulm, mnogobrojni proizvodni pogoni u raznim zemljama svijeta sa preko 1000 zaposlenih.
Prvi u svijetu su predstavili i proizveli brtvilo glave motora davne 1910.god. i od tad održavaju svoj inovativni put sve do danas. Premaz za brtvilo koji sprećava lijepljenje brtvila 1937, 1984 prvo grafitno brtvilo, 1992 prvo MLS – brtvilo od metala… Victor Reinz asortiman čine brtvila motora, garniture brtvila, semerinzi, gumice ventila, vijci, glave motora, brtvene mase i materijali… Bogatom iskustvu, inovacijama, novim tehnologijama, sveprisutnosti u razvoju, doprinijeli su i mnogi certifikati koji iskazuju kvalitetu i garanciju.

GLYCO
Glyco raspon više od 2.500 kliznih ležajeva, uključujući glavne, aksijalne, leteće i čahure klipnjača. Podržava više od 10.000 različitih aplikacija motora. Glyco u OE opremi godišnje sudjeluje u preko 10 miliona motora (automobila, teretnih vozila, strojeva, brodova, industije) Širina i kvaliteta daju prednost aftermarket korisnicima uodnosu na druge proizvođače.

ELRING
Idealan dobavljač za profesionalni popravak motora. Elring može pružiti sveobuhvatan raspon brtvenih setova, brtvila, servisnih dijelova i brtvljenje spojeva da odgovaraju svim zahtjevima tržišta.
Grupacija ElringKlinger i njihova inovativna aktivnost u razvoju proizvoda doprinijela je na primjer, jednu od prekretnica u ElringKlinger proizvodnji. Nova generacija Metaloflex ™ cilindra glave motora među brtvama, a potom Metaloseal ™ brtve i Elrotherm ™ toplinske štitove od pomoći da se učinkovito smanji emisija topline i smanji pregrijavanje ostalih komponenti vezanih na motor.

KOLBENSCHMIDT
Tvrtka Kolebenschmidt iz Njemačke isporučuje 75.000 komponenti za više od 2000 različitih motora. Svi proizvodi su u plavim KS kutijama sa zaštitnim hologramom i zadovoljaju visoke standarde kvalitete u zaštiti okoliša. U asortimanu KS se mogu pobrojati klipovi, cilindri, karike, klizni ležajevi, bregaste osovine, podizači ventila, ventili i vodilice, klackalice, predkomore, pumpe vode, pumpe ulja, glave motora, klipnjače.

NÜRAL
Zahvaljujući godinama rada i tehnologijama na čelu klipa, nagrađivani Nüral brand je postigao da motori uz manju potrošnju goriva postižu više snage.
Nüral klipovi podržavaju učinkovitost motora optimizacijom performansi u izazovnom okruženju komore za izgaranje. Stručnost u inženjerstvu za originalne (OE) komponente izravno koristi koristimo za naše aftermarket korisnike. Sa rasponom od 1500 referenci pokrivaju oko 4500 motora, od automobilskih, preko teretnih do brodskih.

INTERVALVES
Intervalves Technologies AG švicarski je proizvođač usisnih i ispusnih ventila motora najviše kvalitete. Izvorno osnovan kao Intervalves SA 1987, pozicionira se kao kao premium proizvođač ventila za prvu ugradnju za motore u automobilima, gospodarskim vozilima, motociklima i plovilima. Intervalves sa svojom ponudom visoko kvalitetnih ventila i širokim asortimanom ventila za aftermarket, dopunjen sa vodilicama ventila, te uz mogućnost isporuke sljedećeg dana, izgrađuje dobar poslovni odnos.

ISKRA
Hidria ima više od 50 godina tradicije u području rješenja za klimu i automobilsku industriju. U ranim 1960-im slovenski grad Idrija pokrenuo je proizvodnju i montažu instalacija centralnog grijanja, instalacija za distribuciju vode i klima uređaje. Hidria Klima bilježi brzi rast u posljednjih nekoliko godina i jedna je od najvećih europskih korporacija u svom području djelovanja. Iako je bilo teško sresti automobil na slovenskim cestama 1955., tvrtka u Tolminu je imala viziju i bila dovoljno hrabra za početak proizvodnje čepova za automobile. Prvu žarnicu (grijač) za dizel motore su proizveli u ranim 1970-im. Hidria je izrasla u korporaciju od 2300 zaposlenih u 32 tvrtke diljem Europe koji proizvode i distribuiraju žarnice OEM & OES kvalitete.

PAYEN
Proizvođači vozila vjeruju samo u najbolje, dokazane tehnologije kako bi zaštitili svoju reputaciju. Proizvedeno prema zahtjevnim i standardima OE
potreba i stručnosti največih svjetskih proizvođača automobila, Payen proizvodi sve za brtvljenje uključujući i brtvene mase.

NPR
NPR EUROPE je njemačka firma u sastavu NPR korporacije koja u svojoj ponudi nudi klipove, cilindre, karike i ležajeve motora. Certificirana kvaliteta daju garanciju i sigurnost za proizvod. NPR je prva tvornica karika u Japanu, te je ujedno i vodeći proizvođač karika. U prvoj je ugradnji u preko 80% japanskih proizvođača vozila ali, nisu samo ostali na svom terenu već su postali dobavljač u prvoj ugradnji i mnogih proizvođača vozila diljem svijeta, kako za osobna tako i za teretna vozila, marine program, te mnoge strojeve i motocikle. Svoj proizvod su zaštitili od kopiranja i dodatnom provjerom koda preko Interneta. Na svakoj kutiji se nalaze dva prozora sa kodovima, jedan za distributera, drugi za servisera, da provjere da je proizvod u kutiji njihov original proizvod – NPR.