TRW
Livonia, Michigan, SAD
TRW je vodeće premium rješenje za kočnice, ovjes i upravljanje. S više od 100 godina iskustva kao dobavljač dijelova proizvođačima originalne opreme pišemo standarde za sigurnost i kvalitetu.

https://www.trwaftermarket.com/en/

Textar
Textar je premium brand grupacije TMD Friction i najveći je europski proizvođač prisutan u prvoj ugradnji te u svojoj tradiciji staroj preko 100 godina pruža kompletan asortiman dijelova frikcije za osobna, dostavna i teretna vozila. U svijetu automobilizma se nameće kao tehnološki lider i inovator na tom području. Preko 1.500 kataloških brojeva kočionih pločica, preko 1.600 kočionih diskova, preko 400 kočionih obloga su dokaz da Textar nudi jedan od najširih asortimana u autoindustriji.
TMD Friction grupa dnevno proizvede 1.000.000 dijelova frikcije na 13 proizvodnih mjesta u 8 zemalja. U prvoj ugradnji Textar opskrbljuje najpoznatije svjetske proizvođače vozila od kojih izdvajamo BMW, Mercedes, VW, Audi, Opel, PSA i mnoge druge.
http://textar.com/

Bremsi

Bremsi je brand talijanske tvrtke Frenauto koja proizvodi dijelove kočionog sustava za sve modele osobnih i dostavnih vozila te u svojem asortimanu nudi kočione diskove, bubnjeve, pločice i obloge s ciljem da krajnjem korisniku pruži najbolji proizvod uzimajući u obzir sigurnost, trajnost i prihvatljivu cijenu.

Bremsi dijelovi kočionog sustava su proizvedeni u skladu s ISO/TS i R90 standardima uz korištenje najinovativnijih tehnologija te najboljih sirovina, što je garancija odlične kvalitete. U svojem širokom asortimanu Bremsi nudi preko 4.200 različitih artikala i ta se ponuda konstantno širi i nadopunjava kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe svojih kupaca.

www.bremsi.eu

Ferodo
Ferodo je jedan od globalnih lidera u frikciji s više od 100 godina iskustva u tom segmentu i prvi je brand u svijetu u potpunosti posvećen
razvoju i proizvodnji dijelova frikcije. Danas njihovi inženjeri stvaraju vodeća rješenja, čak i za najzahtjevnije uvjete.
Prisutni su u prvoj ugradnji kod gotovo svih vodećih proizvođača automobila kao što su VW, Opel, Renault, PSA, Mercedes…a isto tako u markama kao što su Ferrari, Maserati, Lamborghini… i mnogi drugi. Ferodo dijelovi frikcije se proizvode za automobile, motocikle, kamione i vlakove.
Sve Ferodo tvornice posjeduju najviše certifikate o kvaliteti kao što su ISO, QS, itd. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača dijelova kočionih sustava, Ferodo svoje
poslovanje gradi na način da je zadovoljstvo kupca uvijek u središtu pozornosti.
http://www.ferodo.com/

CAR

Car je jedan od najpoznatijih brandova koje u svojem asortimanu proizvodi i nudi talijanski proizvođač Nuova Tecnodelta.
Nuova Tecnodelta S.p.a. je vodeći europski proizvođač za proizvodnju hidrauličnih komponenti za kočnice i kvačila te homokinetičkih zglobova s godišnjom proizvodnjom od 6,5 milijuna komada. Najstarija tvornica u Italiji za segment hidraulike za cestovna vozila. Od 1989. godine je član OMR Group, globalnog market lidera koji opskrbljuje dijelovima u prvoj ugradnji neke od najvećih svjetskih proizvođača automobila.

http://www.nuovatecnodelta.it/

BOSCH
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što filteri, metlice brisača..) pa do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.

FTE
Ovaj premium brand, zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, kompletnom asortimanu i širokoj ponudi, postao je broj 1. u hidraulici te globalni OEM market lider. FTE asortiman čini hidraulika spojki i kočnica, te frikcijski dijelovi kočionog sustava kao premium segment… Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004.
www.fte-automotive.com

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de