MILES

Osnovan 2000. godine, sa sjedištem u Belgiji i proizvodno istraživačkim pogonima diljem 3 kontinenta, MILES® se pozicionirao kao beskompromisni proizvođač kočionih komponenti kada su u pitanju visoka preciznost, sigurnosti i dobavljivost. Globalno priznata kvaliteta i kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj koje stoji iza brenda MILES® garantiraju visoke performanse kočenja u svim vremenskim uvjetima. MILES® nudi beskompromisnu kvalitetu provjerenu od strane vodećih tehničkih instituta i laboratorija. Sva postrojenja u kojima se proizvode MILES® proizvodi zadovoljavaju stroge zahtjeve kvalitete koje nameće tehnička specifikacija IATF 16949. Suvremeni i certificirani proizvodni pogoni osiguravaju usklađenost MILES® komponenti s najstrožim standardima kvalitete koji premašuju ECE-R90.

https://miles-automotive.co.uk/

TRW
Livonia, Michigan, SAD
TRW je vodeće premium rješenje za kočnice, ovjes i upravljanje. S više od 100 godina iskustva kao dobavljač dijelova proizvođačima originalne opreme pišemo standarde za sigurnost i kvalitetu.

https://www.trwaftermarket.com/en/

Textar
Textar je premium brand grupacije TMD Friction i najveći je europski proizvođač prisutan u prvoj ugradnji te u svojoj tradiciji staroj preko 100 godina pruža kompletan asortiman dijelova frikcije za osobna, dostavna i teretna vozila. U svijetu automobilizma se nameće kao tehnološki lider i inovator na tom području. Preko 1.500 kataloških brojeva kočionih pločica, preko 1.600 kočionih diskova, preko 400 kočionih obloga su dokaz da Textar nudi jedan od najširih asortimana u autoindustriji.
TMD Friction grupa dnevno proizvede 1.000.000 dijelova frikcije na 13 proizvodnih mjesta u 8 zemalja. U prvoj ugradnji Textar opskrbljuje najpoznatije svjetske proizvođače vozila od kojih izdvajamo BMW, Mercedes, VW, Audi, Opel, PSA i mnoge druge.
http://textar.com/

Bremsi

Bremsi je brand talijanske tvrtke Frenauto koja proizvodi dijelove kočionog sustava za sve modele osobnih i dostavnih vozila te u svojem asortimanu nudi kočione diskove, bubnjeve, pločice i obloge s ciljem da krajnjem korisniku pruži najbolji proizvod uzimajući u obzir sigurnost, trajnost i prihvatljivu cijenu.

Bremsi dijelovi kočionog sustava su proizvedeni u skladu s ISO/TS i R90 standardima uz korištenje najinovativnijih tehnologija te najboljih sirovina, što je garancija odlične kvalitete. U svojem širokom asortimanu Bremsi nudi preko 4.200 različitih artikala i ta se ponuda konstantno širi i nadopunjava kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe svojih kupaca.

www.bremsi.eu

CAR

Car je jedan od najpoznatijih brandova koje u svojem asortimanu proizvodi i nudi talijanski proizvođač Nuova Tecnodelta.
Nuova Tecnodelta S.p.a. je vodeći europski proizvođač za proizvodnju hidrauličnih komponenti za kočnice i kvačila te homokinetičkih zglobova s godišnjom proizvodnjom od 6,5 milijuna komada. Najstarija tvornica u Italiji za segment hidraulike za cestovna vozila. Od 1989. godine je član OMR Group, globalnog market lidera koji opskrbljuje dijelovima u prvoj ugradnji neke od najvećih svjetskih proizvođača automobila.

http://www.nuovatecnodelta.it/

BOSCH
Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2021.). Prema preliminarnim brojkama u 2021. godini tvrtka je ostvarila promet u iznosu većem od 78,8 milijardi eura. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Rješenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Potrošačka roba i Energetska i graditeljska tehnologija. S više od 400 lokacija širom svijeta Grupa Bosch od prvog je tromjesečja 2020. ugljično neutralna. Kao jedan od vodećih pružatelja interneta stvari, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, Industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Svoju stručnost primjenjuje u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i vlastitom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rješenja iz više domena. Strateški cilj Grupe Bosch olakšati je povezani život proizvodima i rješenjima koja ili sadržavaju umjetnu inteligenciju (UI) ili su razvijena ili proizvedena s pomoću nje. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”.

https://www.boschautoparts.com/en/

FTE
Ovaj premium brand, zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, kompletnom asortimanu i širokoj ponudi, postao je broj 1. u hidraulici te globalni OEM market lider. FTE asortiman čini hidraulika spojki i kočnica, te frikcijski dijelovi kočionog sustava kao premium segment… Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004.
www.fte-automotive.com

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de