Frigair
FrigAir je tvrtka fokusirana na distribuciju rezervnih dijelova klime i rashladnog sustava motora za osobna i komercijalna vozila. Njihova poslovna strategija kombinira politiku inovacije, kvalitetu proizvoda te organizaciju distribucije jer samo tako mogu biti konkurentni na zahtjevnom tržištu. Surađuju s najpoznatijim proizvođačima kompresora ( Sanden, Zexel, Harrison i Denso ). U Europi imaju skladišta u Italiji, Španjolskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Članovi su multinacionalne grupe HACTech koja djeluje na četiri kontinenta i specijalizirana je za proizvodnju i distribuciju izmjenjivača topline za prvu ugradnju i aftermarket. Proizvodnja se odvija u dvije tvornice, u Venezueli ( Infra ) te u Kini ( TechRad ), koje se odlikuju visokom kvalitetom svojih proizvoda.
http://www.frigair.com/

Waeco
Tvrtka Waeco je nastala 1974. godine kao specijalist za rashladne sisteme. 1989. godine na tržište lansiraju paletu dijelova klima sustava. 2005. godine predstavljaju prvi automatski punjač klime izrađen u Njemačkoj, a dvije godine kasnije postaju dio međunarodne grupacije Dometic Group. Danas je Waeco jedan od europskih lidera u segmentu klimatizacije s više od 40 godina iskustva na tom području. Svi dijelovi su projektirani u Njemačkoj, a testirani i odobreni od strane nezavisnog instituta TWK Karlsruhe s odličnim rezultatima. Svoje ime su dodatno ojačali kao partneri vodećim proizvođačima automobila. Održavanjem stalnih tehnoloških dijaloga s automobilskom industrijom upoznati su sa standardima kvalitete i u skladu s tim razvijaju svoje proizvode.
http://www.airconservice.eu/

Sanden
Sanden je japanska kompanija koja postoji od 1971. godine te započinje razvoj kompresora i izmjenjivača topline uslijed naglog povećanja vozila s klima uređajem. Kako su od početka svojeg djelovanja uvidjeli veliki potencijal u vozilima s klima uređajem Sanden Group je bila u stanju predvidjeti evoluciju u tom segmentu te se nametnuti kao jedan od lidera na tržištu. Danas je oko četvrtine vozila na svijetu opremljeno Sandenovim kompresorom, što znači da je Sanden jedan od glavnih dobavljača za najveće proizvođače automobila kao što su VW, PSA, Renault, Opel, Volvo i mnogi drugi. Neospornu kvalitetu Sandenovih proizvoda potvrđuju mnogi certifikati i nagrade dobivene od svojih klijenata, tijela javnih vlasti i neovisnih organizacija.
http://www.sanden-europe.fr

NRF
Tvrtka NRF postoji od 1927. godine i od tada je postala vodeći proizvođač dijelova rashladnih sistema i klimatizacije ( hladnjaci vode, zraka, ulja, klime… ) i u tom segmentu idu dalje od same proizvodnje. NRF razvija i proizvodi najnaprednije sustave za izmjenjivanje topline. U ponudi imaju dijelove za automobile, kamione, vlakove i brodove. U Europi imaju 4 tvornice i 6 skladišta što osigurava brzu distribuciju robe u bilo koju europsku zemlju te od 2010. godine imaju jednu tvornicu u Indiji. Također su prisutni u prvoj ugradnji u vodećim svjetskim proizvođačima automobila, kamiona, poljoprivrednih i radnih strojeva. NRF je vodeći svjetski proizvođač hladnjaka za marine program te je jedan od market lidera kada je riječ o dizajnu i distribuciji proizvoda u području grijanja, hlađenja i dijelova klima sustava.
http://www.nrf.eu/

Hella
Hella je svjetski prisutna neovisna tvrtka u obiteljskom vlasništvu s preko 30.000 zaposlenika na 100 lokacija u više od 35 država svijeta. Hella razvija i proizvodi rasvjetu i elektroničke komponente i sustave za automobilsku industriju, a također je jedna od najvećih svjetskih trgovačkih organizacija za automobilske dijelove, pribor i dijagnostiku u Europi. S više od 5.800 ljudi koji rade na istraživanju i razvoju Hella je jedan od najvažnijih inovatora na tržištu. Hella Group je jedan od 50 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji u svijetu te jedna od 100 najvećih njemačkih proizvodnih tvrtki.
http://www.hella.com/