INDUSTRIE SALERI ITALO S.p.A.
Lumezzane, Italija
Od osnivanja 1942. godine Saleri se bavi istraživanjem, dizajnom i proizvodnjom pumpi vode za automobilsku industriju.
Proizvođači vozila su ih prepoznali kao izrazito pouzdanog i kvalitetnog partnera zahvaljujući čemu danas velika večina proizvodnje odlazi direktno proizvođačima automobila za direktnu ugradnju u OE segmentu (preko 12.000 komada dnevno) .
Ponuda se sastoji od preko 1.000 pozicija pumpi vode za europska i azijska vozila, čime se zadovoljavaju kompletni zahtjevi aftermarketa.
Cjelokupna proizvodnja se odvija u vlastitoj tvornici u Italiji.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002, OHSAS 18001
http://www.saleri.it/

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

SACHS
Sachs Kao jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobilske originalne opreme, ZF Sachs ugled je za kvalitetu proizvoda i usluga uspostavljena u proteklih 100 godina. Ima 39 tvornice u 19 zemalja. Uspjeh SACHS brenda temelji se na beskompromisan inovativnim pogonom u kombinaciji s naprednim stručnošću i najvišom mogućom kvalitetom. SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

SKF EUROTRADE AB
Goeteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvodač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine.
Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje, SKF je sposoban za neprekidan razvoj novih tehnologija i njihovu primjenu u stvaranju novih proizvoda.
SKF je Ferrarijev službeni tehnički partner od 1947. godine – najdulje partnerstvo ikad
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.skf.com/

Hella
Hella je svjetski prisutna neovisna tvrtka u obiteljskom vlasništvu s preko 30.000 zaposlenika na 100 lokacija u više od 35 država svijeta. Hella razvija i proizvodi rasvjetu i elektroničke komponente i sustave za automobilsku industriju, a također je jedna od najvećih svjetskih trgovačkih organizacija za automobilske dijelove, pribor i dijagnostiku u Europi. S više od 5.800 ljudi koji rade na istraživanju i razvoju Hella je jedan od najvažnijih inovatora na tržištu. Hella Group je jedan od 50 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji u svijetu te jedna od 100 najvećih njemačkih proizvodnih tvrtki.
http://www.hella.com/

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de