SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.

GATES Corporation
Denver, SAD
GATES Corporation je vodeći svjetski proizvođač pogonskog remenja s udjelom tržišta od preko 40%.
Od svojeg osnutka 1911. su lider u proizvodnji, razvoju i tehničkim inovacijama na području pogonskog remenja. Prednost u odnosu na ostale konkurente je ostvarena zahvaljujući stalnim ulaganjima u razvoj i tehnologiju, što je glavni preduvjet za izrazito široku prisutnost kod OE ugradnje, i ponude istovjetnog remenja u aftermarket segmentu.
Također je važno naglasiti da se cjelokupni program remenja proizvodi u europi.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://www.gates.com/

LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije zajedno sa SACHS.
Diljem svijeta, proizvođači približno 50 vozila marki koristiti sustav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visoke razine kvalitete i dugi vijek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je također prvi izbor za aftermarket. Djelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001)
http://www.zf.com/

OPTIMAL AG & Co.
Langenbach, Njemačka
OPTIMAL AG & Co. opskrbljuje kvalitetne rezervne dijelove kao što su ležajevi kotača, ovjes, amortizeri, opruge, frikcija, razvod paljenja, filteri za sve vrste osobnih vozila od svog osnutka 1992. Snažan rast tvrtke pokazuje da su dijelovi prvoklasni, te su nastali isključivo s odobrenjem kupaca i dobavljača podjednako. Temeljito i izravna suradnja s korisnicima. Kvaliteta proizvoda i iznimno visok standard usluge su ključ za postizanje zadovoljstva kupaca.  Kvaliteta je jedna od najvažnijih poslovnih ciljeva. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (TS 16949, QS 9000, VDA 6.1, ISO 9001: 2008 i posebno, uredba o skupnom izuzeću br. 1400/2002.)
http://www.optimal-germany.com

DAYCO EUROPE Srl
Torino, Italija
DAYCO je drugi svjetski proizvođač pogonskog remenja sa više od 20% udjela u tržištu. Prije više od 100 godina DAYCO si je postavio cilj predvidjeti i zadovoljiti potrebu kupaca za visoko tehnološkim, kvalitetnim proizvodima koje razvija uz usku suradnju s proizvođačima automobila. Danas su prisutni u prvoj ugradnji kod više od 30 proizvođača premium segmenta automobila. Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002.
http://www.dayco.com/

Metalcaucho
Metalcaucho S.L. je Španjolska tvrtka, osnovana 1987. godine koja proizvodi široki asortiman gumenih i gumeno-metalnih proizvoda za osobna i laka dostavna vozila kao što su: nosač motora, selen blok, remenica radilice, manžeta, gumica stabilizatora i dr. Proiozvodi su dostupni za sva Europska i Azijska vozila. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije i upotrebom najkvalitetnijih sirovina omogućio je vrhunsku kvalitetu finalnog proizvoda.
Ciak Auto je ekskluzivni zastupnik METALCAUCHO te svojim kupcima želi omogućiti optimalani omjer kvalitete i cijene. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete u skladu s europskim i međunarodnim normama ISO 9001:9008.

HANS PRIES
Hans Pries – Topran je njemačka tvrtka, osnovana 1954 god. u Bremenu, nudi preko 20.000 dostupnih artikala za različite marke vozila: Volkwagen, Audi, Škoda, SEAT, Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia, Hyundai i Kia. U svojem asortimanu nude veliku širinu različitih grupa proizvoda dijelova mjenjača i transmisije, motora, ovjesa, karoserije, elektrike i dr. Kroz svoji dugogodišnji rad razvijaju vlastiti brend pod nazivom TOPRAN. Svaki proizvod mora proći kroz odjel koji se bavi ispitivanjem i kontrolom kvalitete proizvoda a koji se nalazi u Njemačkoj.  Svi proizvodi su vrhunske kvalitete u skladu s europskim i međunarodnim normama ISO 9001:9008.

BOSAL

Grupa BOSAL, registrirana u Nizozemskoj sa sjedištem u Lummenu u Belgiji, jedan od najboljih i najpoznatijih proizvođača ispušnih sustava. Glavni su proizvođač u OE segmentu na globalnoj razini, a nude široki spektar aftermarket dijelova i dodataka za ispušne sustave. Globalna prisutnost stavlja ih u poziciju da svakodnevno ispunjavaju zahtjeve kupaca i globalnog gospodarstva, pružajući nenadmašno zadovoljstvo kupaca kroz vrhunsku kvalitetu i vrijednost. Bosal ima najširu ponudu ispušnih sustava dostupnih u Europi sa preko 10.000 referenci dostupnih u asortimanu.