HENGST SE & Co. KG
Münster, Njemačka
HENGST SE & Co. KG je primarno proizvođač filtera i sustava podmazivanja za OE i OEM segment još od 1961., koji asortiman filtera nudi i u aftermarketu.
Više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji za OE su direktan benefit za krajnjeg kupca, budući da su svi proizvodi koje Hengst daje u aftermarket apsolutno identični dijelovima koji se isporučuju proizvođačima automobila za tvorničku ugradnju.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002
http://hengst.com/

UFI FILTERS spa
Nogarole Rocca, Italija
UFI FILTERS je talijanski proizvođač filtera premium kvalitete, sa stalno rastučim prisustvom u tvorničkoj ugradnji prilikom proizvodnje novih vozila.
Činjenica da usko surađuju s proizvođačima automobila prilikom dizajna i proizvodnje filtera garantira izuretno visoku razinu kvalitete kao i pristup ekskluzivnim, patentiranim sustavima filtracije nedostupnim ostalim konkurentima.
Između preko 50 proizvođača vozila koji tvornički ugrađuju UFI FILTERS, možemo naglasiti da su također prisutni i kod F1 motora.
Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004
http://www.ufi.it/

BOSCH
Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2021.). Prema preliminarnim brojkama u 2021. godini tvrtka je ostvarila promet u iznosu većem od 78,8 milijardi eura. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Rješenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Potrošačka roba i Energetska i graditeljska tehnologija. S više od 400 lokacija širom svijeta Grupa Bosch od prvog je tromjesečja 2020. ugljično neutralna. Kao jedan od vodećih pružatelja interneta stvari, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, Industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Svoju stručnost primjenjuje u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i vlastitom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rješenja iz više domena. Strateški cilj Grupe Bosch olakšati je povezani život proizvodima i rješenjima koja ili sadržavaju umjetnu inteligenciju (UI) ili su razvijena ili proizvedena s pomoću nje. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”.

https://www.boschautoparts.com/en/

VALEO
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnja i prodaja komponenti, integrirane sustave i module za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, te opskrbljuju sve veće globalne proizvođače automobila. Organizacija zapošljava 72.000 zaposlenih u 29 zemalja širom svijeta. Preko 80 godina iskustva u automobilskoj branši, također vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki, senzora i ostalog proizvodnog asortimana.

MFILTER
MFILTER je litvanski proizvođač filtera. Od svojih početaka 1997 godine MFILTER koristi najmoderniju tehnologiju, te najkvalitetnije sirovine za proizvodnju što im je donijelo cetifikat ISO/TS 16949 kao najbolji dokaz o kvaliteti. MFILTER izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja Europe, Azije i Afrike.
Tvrtka CIAK-AUTO ekskluzivni je distributer MFILTER proizvoda na našem tržištu.
www.mfilter.lt

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de