SPARCO
SPARCO je najveći proizvođač na svijetu sigurnosne opreme za sportske i natjecateljske automobile. SPARCO stvara i proizvodi auto opremu koja svojim inovacijama i kvalitetom nadmašuje industrijske standarde. SPARCO je brand talijanske kvalitete koji je nakon velikog uspjeha u proizvodnji inovativnih auto dijelova, odlučio svijetu ponuditi kolekciju veoma pristupačnog i moderno dizajniranog dodatnog auto asortimana (ratkape, presvlake, auto tepisi, dječje autosjedalice,navlake za upravljače…).
http://www.sparco.it/

MI3
Robna marka MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Mi3 se razvija uspješno već 12 godina, te asortiman prilagođava potrebama tržišta. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade. MI3 spada u sektor best buy proizvoda s obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete te širok asortiman i brza isporuka.

BOSCH
Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 401.300 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2021.). Prema preliminarnim brojkama u 2021. godini tvrtka je ostvarila promet u iznosu većem od 78,8 milijardi eura. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Rješenja za mobilnost, Industrijska tehnologija, Potrošačka roba i Energetska i graditeljska tehnologija. S više od 400 lokacija širom svijeta Grupa Bosch od prvog je tromjesečja 2020. ugljično neutralna. Kao jedan od vodećih pružatelja interneta stvari, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, Industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch teži viziji mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Svoju stručnost primjenjuje u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i vlastitom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rješenja iz više domena. Strateški cilj Grupe Bosch olakšati je povezani život proizvodima i rješenjima koja ili sadržavaju umjetnu inteligenciju (UI) ili su razvijena ili proizvedena s pomoću nje. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”.

https://www.boschautoparts.com/en/