LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije zajedno sa SACHS.
Diljem svijeta, proizvođači približno 50 vozila marki koristiti sustav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visoke razine kvalitete i dugi vijek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti.
Lemförder je također prvi izbor za aftermarket.
Djelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila.
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001)
http://www.zf.com/

GKN
GKN je vodeći svjetski proizvođač automobilskih dijelova pogonskog sklopa. U GKN Driveline je 21.000 ljudi u više od 40 objekata u preko 30 zemalja u partnerstvu s proizvođačima vozila na razvoju komponente pogonskog vratila usmjerena na tehnologiju budućnosti. Neprestani razvoj GKN Driveline održava svjetsku klasu u istraživanju i razvoju proizvoda na strateškim lokacijama širom svijeta.

SWAG
Wuppertal, Njemačka
SWAG je dio Bilstein grupacije isto kao i BLUE PRINT, te FEBI.
Više od 60 godina na tržištu.
Uz konstantni rast, asortiman trenutno uključuje više od 24.500 zamjenskih auto dijelova za sve renomirane europske i azijske marke vozila.
Izuzetno velika širina asortimana kao što su dijelovi ovjesa, frikcija, filteri, ležajevi kotača, dijelovi razvoda paljenja, elektrika i elektroniku….
Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001: 2008, BER 14001/2004)
http://www.swag.de

Blue Print
Počevši rad u 1983. kao dio Mazda Cars doo, Auto moto distributor Ltd je otišao na promet od € 80m + posao sa vise od 250 zaposlenih širom svijeta, posvećenosti istraživanjima, razvoju i prodaji Blue Print dijelova, alata i usluga za vozila. S gotovo tri desetljeća iskustva, Blue Print je postao poznat po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda za japanska i korejska vozila u automobilskoj industriji. U srpnju 2008., u rasponu dijelova za europsko tržište uvode se i dijelovi za američka vozila omogućujući da Blue Print ima ‘kompletnu ponudu za azijska i američka vozila’. U siječnju 2011. Blue Print postaje dio “Bilstein grupe”. Blue Print raspon uključuje preko 26.500 dijelova, koji pokrivaju više od 160 grupa proizvoda.

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.

FORMPART
FORMPART je među najcjenjenijim proizvođačima dijelova ovjesa u Turskoj. Glavni logistički centar nalazi se u Istanbulu, gdje se i proizvodi više od 16.000 različitih pozicija – Formpart proizvodi 100% svog asortimana dijelova ovjesa.
Izdržljivost Formpart dijelova ovjesa dodatno se potvrđuje tvorničkom garancijom od čak 24 mjeseca na dijelove ovjesa!
Mnogi veliki europski brendovi koji u asortimanu drže dijelove ovjesa upravo pribavljaju određene proizvode iz tvornice Formparta. Formpart je u RH prisutan već 10 godina kroz sestrinsku tvrtku GAS te je u tom vremenu dokazao najvišu razinu kvalitete, a nedavno je postao i dio redovne ponude CIAK Auta.