C.I.A.K. Auto kartica pogodnosti

Dobrodošli u program vjernosti tvrtke C.I.A.K. Auto d.o.o. Vašu vjernost našim proizvodima i uslugama nagrađujemo brojnim pogodnostima.

Ovisno o Vašoj potrošnji, putem CIAK Auto kartice pogodnosti možete ostvariti mnogobrojne popuste pri svakoj kupnji u maloprodajnim trgovinama tvrtke C.I.A.K. Auto. Osim popusta pri kupnji, članovi C.I.A.K. Auto programa vjernosti uživaju u brojnim drugim pogodnostima koje se nadopunjuju i izmjenjuju ovisno o sezoni i potrebama kupaca.

Kao prva kompanija koja je u Hrvatskoj u svijetu autodijelova uvela program vjernosti i kartice pogodnosKarticati, u mogućnosti smo vam pružiti najbolju vrijednost za Vaš novac i zavidnu razinu usluge. Kontaktirati nas možete putem telefona, e-maila, Facebooka i drugih komunikacijskih kanala.

Kako biste se učlanili u program vjernosti i ostvarili pogodnosti, potrebno je samo ispuniti online pristupnicu ovdje ili se možete učlaniti u bilo kojoj od naših poslovnica. Korisnik C.I.A.K. Auto kartice pogodnosti član je programa vjernosti tvrtke C.I.A.K. Auto d.o.o. i uživa u mnogobrojnim pogodnostima. Potpisom pristupnice korisnik bezuvjetno prihvaća pravila za korištenje C.I.A.K. Auto kartice pogodnosti propisana Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti te je suglasan da se osobni podaci navedeni u pristupnici koriste i obrađuju isključivo u svrhu dostavljanja obavijesti. Svojim potpisom nositelj pogodnosti jamči točnost podataka.