S vrućim vremenom dolaze i vruće cijene u CIAK Autu, a s njima i vrhunske nagrade za koje je potrebno samo registrirati se u program vjernosti!

Samom registracijom dobivate do 20% popusta na proizvode iz bogatog asortimana tvrtke CIAK Auto, a kada tome dodate još i TV, PS4, bicikl ili hladnjak za toplo ljeto, prava je šteta ne ugrabiti ovu priliku!

U novom maloprodajnom letku pronaći ćete sve što vam je potrebno za siguran i opremljen auto po najpovoljnijim cijenama, a mislili smo i na vaše slobodno vrijeme! Uz bogat poljoprivredni program, za vas smo također pripremili vrhunske cijene akumulatora za motocikle kao i bicikle za sve generacije.

Letak pregledajte ovdje, ali prije požurite ispuniti dolje navedeni obrazac u samo par klikova te vama i vašem limenom ljubimcu osigurajte najugodnije ljeto do sada!

Ime*

Prezime*

Adresa*

Grad*

Datum rođenja*

OIB* (saznaj svoj OIB ovdje)

Broj mobitela*

E-mail adresa*

Podaci o vozilu

Reg. oznaka vozila

Marka

Model

Godina

Motor

Prijeđeno kilometara

Broj šasije

Napomena

* polja označena zvjezdicom su obavezna
Korisnik bezuvjetno prihvaća pravila za korištenje C.I.A.K. Auto kartice pogodnosti propisana Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti te je suglasan da se osobni podaci navedeni u pristupnici koriste i obrađuju isključivo u svrhu dostavljanja obavijesti.
Ovim putem potvrđujem da sam upoznat/a s Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti kao i točnost gore navedenih podataka.