CA objava

Kao prva tvrtka koja je u Hrvatskoj u svijetu autodijelova uvela program vjernosti i karticu pogodnosti, trudimo se uvijek pružiti Vam najbolju vrijednost za Vaš novac i najvišu razinu usluge.

Učlanite se u program vjernosti do 31. 12.201 7. u bilo kojoj od 40 poslovnica diljem Hrvatske ili putem donjeg obrasca za prijavu te sudjelujte u velikoj nagradnoj igri: najsretniji među Vama postat će ponosni vlasnici novog iPhone-a X koji uz CIAK Starter Powerbank možete napuniti u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu!

Postojeći članovi pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvariti će kupnjom u bilo kojoj CIAK Auto poslovnici u periodu od 10. 11. – 31.12.2017, neovisno o potrošenom iznosu.
Pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

Dočekajte zimu spremni i iskoristite akcijsku ponudu u svim CIAK Auto poslovnicama.
Postanite dio CIAK Auto obitelji još danas!

 

Ime*

Prezime*

Adresa*

Grad*

Datum rođenja*

OIB* (saznaj svoj OIB ovdje)

Broj mobitela*

E-mail adresa*

Podaci o vozilu

Reg. oznaka vozila

Marka

Model

Godina

Motor

Prijeđeno kilometara

Broj šasije

Napomena

* polja označena zvjezdicom su obavezna
Korisnik bezuvjetno prihvaća pravila za korištenje C.I.A.K. Auto kartice pogodnosti propisana Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti te je suglasan da se osobni podaci navedeni u pristupnici koriste i obrađuju isključivo u svrhu dostavljanja obavijesti.
Ovim putem potvrđujem da sam upoznat/a s Pravilnikom korištenja kartice pogodnosti kao i točnost gore navedenih podataka.