SACHS
SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu. Svi SACHS proizvodi nastaju od viskokvalitetnih materijala, odlikuju se visokim performansama i visokom razinom pouzdanosti. Svake godine više od 10 milijuna novih vozila koji silaze sa proizvodne linije opremljeni su sa SACHS amortizerima i opremom. Uz to, SACHS nudi i visoko kvalitetne spojke za OE proizvođače, ali i za tržište rezervnih dijelova.

KYB
KYB je jedan od najvećih svjetskih dobavljača amortizera za proizvođače vozila. Preko milijun amortizera proizvede se svaki tjedan. KYB Europe GmbH nudi proizvode svjetske klase u pogledu kvaliteta i usluga kupcima na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike.
KYB Europe je smješteno u blizini Dusseldorfa, Njemačka, te sa svojih 6 podružnica opskrbljuje Europsko tržište amortizerima i oprugama.
Više o proizvođaču možete vidjeti na stranicama www.kyb.hr

SUPLEX
SUPLEX je vodeći europski proizvođač i dobavljač spiralnih i miniblok opruga, lisnatih i pneumatskih, ali i sportskih opruga i opreme. Sa preko 5000 primjena ima vrlo široku lepezu ponude. Suplex koristi najbolje čelike za opruge legirane silicijem, kromom i Vanadijem i sačmarenjem površine, a postavio je i standarde fosfatne i epoksidne zaštite površine opruge od mehaničkih oštećenja. Svi proizvodi su isključivo proizvedeni u Njemačkoj.

LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije zajedno sa SACHS. Diljem svijeta, proizvođači približno 50 vozila marki koristiti sustav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visoke razine kvalitete i dugi vijek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je također prvi izbor za aftermarket. Dijelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001).
http://www.zf.com/

RECORD
Najveći francuski proizvođač amortizera sa preko 60 godina iskustva u proizvodnji. Ova tvrtka godišnje proizvede preko 1.000.000 amortizera iz samo jedne tvornice u Francuskoj te na raspolaganju ima najširu ponudu za francuska vozila. Certifikat ISO 9001 potvrđuje razinu kvalitete proizvoda i standard proizvodnje. CIAK Auto ekskluzivni je distributer za Republiku Hrvatsku.

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.