Poslovnice CIAK Auto opslužuju sve naše partnere. Novo radno vrijeme!

Obavještavamo sve naše partnere, da smo u skladu preventivnih mjera sprječavanja mogućnosti širenja korona virusa privremeno zatvorili sve naše poslovnice za kupce građane, odnosno prodaju i isporuku robe u maloprodaji.

Sukladno odluci Nacionalnog stožera Civilne zaštite o radnom vremenu trgovina donosimo sljedeće;
Privremeno radno vrijeme svih CIAK Auto poslovnica;
Ponedjeljak – petak 8:00 – 16:00h
Subota 8:00 – 12:00h

Veleprodaja B2B i dalje nesmetano radi, narudžbama putem web kataloga, e-mailom i telefonski te našom dostavom robe na vašu adresu.

Naše dostave službe rade kontinuirano u punom obujmu i svi dostavljači su u potpunosti opremljeni za beskontaktno i higijensko dopremanje robe na lokaciju naručitelja –Veleprodajnog B2B partnera.

Za održavanje higijenskih uvjeta rada, u ponudu smo uveli ADK DESINFEKT SPRAY i jednokratne rukavice koji se nalaze u svim CIAK Auto poslovnicama.

S obzirom na iznenadne okolnosti u kojima smo se svi zajedno našli, molimo vas za maksimalno razumijevanje i solidarnost.

Sve informacije koje primate o korona virusu pratite isključivo putem službenih kanala Ministarstva zdravstva, Zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ili na stranici www.koronavirus.hr.

Za sva dodatna pitanja molimo vas obratite se svom komercijalistu, na besplatni broj 0800 33 88 ili e-mail: prodaja@ciak-auto.hr