CIAK grupa u brojkama

Promet u 2016.
> 0mil. €

Artikli
> 0

Proizvođači
> 0

Broj zaposlenih
> 0

Cilj
samo 1
biti Vama na usluzi

S preko 20 godina prisustva u svijetu autodijelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodijelova i opreme. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vaše vozilo. Zastupamo sve poznate svjetske proizvođače autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. Više informacija od AD Internationalu saznajte ovdje.

Stahlgruber

Suradnjom s najvećim europskim distributerom autodijelova, njemačkim partnerom Stahlgruberom, osigurali smo dostupnost preko 1.200.000 jedinstvenih artikala od preko 1000 različitih proizvođača dijelova. Svi dijelovi koje možete zamisliti odsad su vam na dohvat ruke, i to po najkonkurentnijim cijenama na tržištu.

CIAK

Sestrinska tvrtka CIAK specijalist je za akumulatore i najveći proizvođač i distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe, te predstavljaju najbolji omjer kvalitete i cijene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u Hrvatskoj je CIAK Starter.

Zbrinjavanje otpada

Ekološka osviještenost također je u samom srcu poduzeća i jedna od temeljnih djelatnosti od začetka tvrtke. CIAK Auto jedini je distributer autodijelova u Europi koji  svojim partnerima može ponuditi zbrinjavanje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnih motornih ulja, ambalaža onečišćenih opasnim tvarima, otpadnih filtera, guma, boja i lakova, itd.

Sveprisutnost na tržištu

Lancem vlastitih poslovnica i servisa prisutnim u gradovima širom Hrvatske, dnevnom dostavom i po nekoliko puta našim prepoznatljivim vozilima, call centrom koji uz telefone prati i e-mail upite i društvene mreže te ostalim prodajno-uslužnim alatima, trudimo se činiti sve kako bismo Vas učinili zadovoljnima.

Servis vozila

Servisna djelatnost CIAK Auta počiva na iskusnim mehaničarima i servisnim savjetnicima koji znaju otkloniti i najteže kvarove. Činjenica da smo direktni uvoznici svih autodijelova omogućuje nam ponuditi Vam najbolje cijene servisa na tržištu za razinu kvalitete određenih autodijelova – bilo da se radi o originalnim zamjenskim dijelovima koji se već nalaze na vašem vozilu, ili pak nešto povoljnije varijante koja vam neće isprazniti džepove prilikom svakog odlaska u servis – CIAK Auto servisi imaju sve što vam je potrebno. Kontinuirana tehnička izobrazba naših servisera garancija je zadovoljstva, i posebno smo ponosni na edukativne programe našeg osoblja.

Kartica pogodnosti

Program vjernosti tvrtke CIAK Auto najstariji je program vjernosti na tržištu autodijelova – besplatnim učlanjivanjem u program vjernosti dobivate i do 20% popusta na artikle iz asortimana CIAK Auta, i mnogobrojne druge pogodnosti koje se izmjenjuju ovisno o sezoni i akcijama za naše članove. Više o programu vjernosti saznajte ovdje.

CIAK Auto Klub

Ukoliko se pak želite u potpunosti riješiti briga vezanih za Vašeg ljubimca i na cesti, učlanite se u CIAK Auto Klub – besplatna pomoć na cesti, usluga prijevoza vozila u slučaju prometne nezgode, besplatni kontrolni pregledi samo su neke od mnogobrojnih pogodnosti koje nudimo članovima CIAK Auto Kluba. Više o CIAK Auto Klubu saznajte ovdje.

Najbolji prijatelj Vašeg vozila

Nakon svega napisanog, samo je jedan zaključak – CIAK Auto Vam nudi apsolutno sve za Vašeg limenog ljubimca. Javite nam se putem besplatnog info telefona, e-maila, Facebooka ili drugih mreža i uvjerite se u uslužnost našeg osoblja.