Photo: Viktor Drago

Photo: Viktor Drago

CIAK Auto u suradnji s portalom Index.hr traži tri protagonistice za novo izdanje CIAK Auto  kalendara za 2019. godinu uz nagradni fond od 10.000 kn!


09.10.2018.  Izabrano je 10 finalistica, a odluku o tri ljepotice koje će krasiti kalendar nakon Lidije Bačić i Ene Friedrich donosite upravo vi! Glasovati možete ovdje.

Dosadašnja izdanja

S originalnim CIAK Auto kalendarom za 2017. godinu u kojem je gostovala najljepša playmate djevojka u regiji i model Ena Friedrich, uspješno smo probili led. Štoviše, kalendar je polučio izniman interes, tražio se primjerak više te je ljestica podignuta itekako visoko.

S idućim izdanjem dali smo sve od sebe kako bismo opravdali očekivanja i osmislili jednako kvalitetan i privlačan kalendar. Naravno, tko bi bio bolje naslovno lice kalendara od jedne od najpopularnijih pjevačica i uvjerljivo najljepše Hrvatice po izboru portala Index.hr u 2017.godini – Lidije Bačić?

Kao jedan od najvećih distributera autodijelova u regiji  te ovlašteni distributer za RH nekih od najvećih svjetskih brendova iz auto industrije, CIAK Auto je dosadašnjim kalendarskim izdanjima već ostvario prepoznatljivost od strane kupaca i pretvorio ga u svojevrsni brend koji će s budućim izdanjima zasigurno nastaviti intrigirati publiku.Biramo novo lice CIAK Auto kalendara

Ove godine odlučili smo ponovno napraviti nešto novo i neočekivano te dati priliku upravo tebi da postaneš dio CIAK kalendara za 2019. godinu! Krećemo u potragu za tri djevojke koje će postati naslovna lica našeg ovogodišnjeg kalendara.

Misliš da si upravo ti ta?

Prijava je jednostavna:

  1. Postavi fotografiju u ljetnom izdanju, tj. badiću na vlastiti Instagram (pazi da je profil javno vidljiv)
  2. Ispod fotografije napiši par rečenica o sebi uz obvezne hashtagove #ciakautokalendar i #indexoveljepotice

Stručni žiri će među prijavljenim djevojkama izabrati 10 finalistica među kojima će čitatelji Index.hr odabrati tri pobjednice koje će postati CIAK Auto djevojke za 2019. godinu. Prijave traju do 8.listopada 2018.

Snimanje će se održati po završetku natječaja na lokaciji u RH pod vodstvom profesionalnog tima.

Nagrade

Naravno, pobjednice osim sudjelovanja u samom kalendaru očekuju i primamljive nagrade:

  • Prvoplasirana djevojka će osvanuti i na naslovnici kalendara te dobiti novčanu nagradu u iznosu od 5.000 kn
  • Drugoplasirana i trećeplasirana djevojka će dobiti novčanu nagradu u iznosu od po 2.500 kn.

Dok iščekujemo nasljednice Lidije Bačić, zavirite na setove prethodnih kalendarskih izdanja.