SACHS
Sachs Kao jedan od najvećih svjetskih dobavljača automobilske originalne opreme, ZF Sachs ugled je za kvalitetu proizvoda i usluga uspostavljena u proteklih 100 godina. Ima 39 tvornice u 19 zemalja. Uspjeh SACHS brenda temelji se na beskompromisan inovativnim pogonom u kombinaciji s naprednim stručnošću i najvišom mogućom kvalitetom. SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

KYB
KYB je jedan od najvećih svjetskih dobavljača amortizera za proizvođače vozila. Preko milijun amortizera proizvede se svaki tjedan. KYB Europe GmbH nudi proizvode svjetske klase u pogledu kvaliteta i usluga kupcima na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike.
KYB Europe je smješteno u blizini Dusseldorfa, Njemačka, te sa svojih 6 podružnica opskrbljuje Europsko tržište amortizerima i oprugama.
Više o proizvođaču možete vidjeti na stranicama www.kyb.hr

SUPLEX
SUPLEX je vodeći europski proizvođač i dobavljač spiralnih i miniblok opruga, lisnatih i pneumatskih, ali i sportskih opruga i opreme. Sa preko 5000 primjena ima vrlo široku lepezu ponude. Suplex koristi najbolje čelike za opruge legirane silicijem, kromom i Vanadijem i sačmarenjem površine, a postavio je i standarde fosfatne i epoksidne zaštite površine opruge od mehaničkih oštećenja. Svi proizvodi su isključivo proizvedeni u Njemačkoj.

LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije zajedno sa SACHS. Diljem svijeta, proizvođači približno 50 vozila marki koristiti sustav upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer, pored visoke razine kvalitete i dugi vijek trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je također prvi izbor za aftermarket. Dijelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju svim europskim i međunarodnim standardima za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001).
http://www.zf.com/

RECORD
Najveći francuski proizvođač amortizera sa preko 60 godina iskustva u proizvodnji. Ova tvrtka godišnje proizvede preko 1.000.000 amortizera iz samo jedne tvornice u Francuskoj te na raspolaganju ima najširu ponudu za francuska vozila. Certifikat ISO 9001 potvrđuje razinu kvalitete proizvoda i standard proizvodnje. CIAK Auto ekskluzivni je distributer za Republiku Hrvatsku.

STARLINE
Prag, Češka
Službena marka tvrtke AUTO KELLY iz Češke koja je članica RHIAG GROUP.
Filteri, ovjes i dijelovi volana, frikcija, spojke, hidraulika, elektronika, amprtizeri, ispušne cijevi…samo su dio širokog STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete.