Vrijeme je za proljetno čišćenje i provjeru stanja vašeg vozila!

Zima, bez obzira koliko blaga bila, uvijek ostavi traga na automobilu – niske temperature, sol i kamenčići kojima se posipaju prometnice te različite nečistoće uobičajena su pojava kojoj je vaše vozilo bilo izloženo tijekom zimskih mjeseci. Stoga je s dolaskom toplijih dana pravi trenutak za veliko proljetno čišćenje.

CIAK Auto je za vas tijekom travnja i svibnja pripremio pregršt artikala po akcijskim cijenama koji će vam omogućiti efikasno proljetno čišćenje.

PROLJEĆE U CIAK AUTU


  1. Prvi korak u čišćenju je temeljito vanjsko pranje te unutarnje čišćenje automobila. Tako u našoj ponudi možete pronaći Atas autokozmetiku koja se koristi kako u svakodnevnoj upotrebi tako i u profesionalnim praonicama.
  2. Zamijenite vaše zimske gume Lassa ili Pirelli ljetnim gumama po atraktivnim cijenama.
  3. Također, potrebno je provjeriti i stanje akumulatora i razine ulja. Ponudu CIAK STARTER i VARTA akumulatora te LOTOS, ROWE, SHELL i Pantherol ulja također potražite u našem maloprodajnom letku.
  4. Provjerite metlice brisača i ukoliko su oštećene, škripe ili stvaraju mrlje na staklu tijekom korištenja zamijenite ih kvalitetnim Valeo First metlicama.
  5. Na kraju, komplet obvezne opreme bi svaki vozač trebao imati u prtljažniku – nudimo vam komplet obvezne opreme s H4 ili H7 žaruljicama. Ako ste već koristili žaruljice iz kompleta obvezne opreme, nadopuniti ih na vrijeme.

Letak u cijelosti prelistajte OVDJE.

IZ PONUDE IZDVAJAMO
I ne zaboravite, uz najpovoljnije cijene na tržištu, u mogućnosti smo ponuditi vam i kompletan servis vašeg vozila u jednom od naših servisa.
Bez imalo ustručavanja obratite nam se u najbližu poslovnicu ili servis i budite sigurni da će CIAK Auto biti najsigurnije mjesto za vaše vozilo.

NOVOSTI IZ AUTO-MOTO SVIJETA